LED žarnice, LED luči, LED svetila, LED trakovi, LED reflektorji, LED in ostala razsvetljava za dom in poslovne prostore, luči, svetila, sijalke, elektromaterial, žarnice.

LED notranja razsvetljava, LED zunanja razsvetljava, LED trakovi, ostala LED razsvetljava, svetila za dom in svetila za poslovne prostore - Sylux d.o.o.
Nakupovalna košarica - internetnatrgovina.com
Košarica Nakupovalna košarica - internetnatrgovina.com
Izdelki: 0
Vrednost: 0,00€
Prodajni program več
LED žarnice, LED sijalkeLED žarnice, LED sijalke
LED notranja razsvetljavaLED notranja razsvetljava
LED zunanja razsvetljavaLED zunanja razsvetljava
LED reflektorji premiumLED reflektorji premium
LED reflektorji - EcoLED reflektorji - Eco
LED industrijske svetilkeLED industrijske svetilke
LED trakovi in priborLED trakovi in pribor
Napajalniki za LED trakNapajalniki za LED trak
Alu profili za LED trakAlu profili za LED trak
Krmilniki in regulatorji za LEDKrmilniki in regulatorji za LED
Sijalke, žarnice SylvaniaSijalke, žarnice Sylvania
Svetilke za dom, stanovanjaSvetilke za dom, stanovanja
Svetilke za poslovne prostoreSvetilke za poslovne prostore
Industrijske svetilke, Hi-BayIndustrijske svetilke, Hi-Bay
Svetilke za posebne nameneSvetilke za posebne namene
Varnostne, Zasilne svetilkeVarnostne, Zasilne svetilke
Zunanje in cestne svetilkeZunanje in cestne svetilke
Svetilke s senzorji in senzorjiSvetilke s senzorji in senzorji
Dušilke, okovi, priborDušilke, okovi, pribor
Stikala in vtičnice, regulatorjiStikala in vtičnice, regulatorji
Elektromaterial, Kabli, ŠtevciElektromaterial, Kabli, Števci
Kopalniški ventilatorjiKopalniški ventilatorji
Merilniki, časovna stikalaMerilniki, časovna stikala
Oprema za dom in športOprema za dom in šport
Odprodaja zalog - outletOdprodaja zalog - outlet
Blagovne znamke več
Google™ translate več
Led paneli več
Svetilka vgradna LED ORBIT PREMIUM 18W 3000K K siva 225mm Dimm Svetilka vgradna LED ORBIT PREMIUM 18W 3000K K siva 225mm Dimm
Cena: 32,43€
Svetilka vgradna LED ORBIT PREMIUM 18W 3000K K bela 225mm Dimm Svetilka vgradna LED ORBIT PREMIUM 18W 3000K K bela 225mm Dimm
Cena: 32,43€
Svetilka vgradna LED ORBIT PREMIUM 6W 4000K O bela 120mm Dimm Svetilka vgradna LED ORBIT PREMIUM 6W 4000K O bela 120mm Dimm
Cena: 18,25€
Svetila za pisarne več
Svetilka nadgradna LUGCLASSIC 236 T8 2x36W EVG PAR Svetilka nadgradna LUGCLASSIC 236 T8 2x36W EVG PAR
Cena: 45,09€
Svetilka nadgradna LUGCLASSIC LS 418 T8 4x18W EVG PAR Svetilka nadgradna LUGCLASSIC LS 418 T8 4x18W EVG PAR
Cena: 30,66€
Svetilka nadgradna LUGCLASSIC 258 T8 2x58W EVG PAR Svetilka nadgradna LUGCLASSIC 258 T8 2x58W EVG PAR
Cena: 53,29€
Zadnje novice več
InfoSenzor ogljikovega monoksida je obvezen. Ga že imate?
InfoPoslovalni čas 31. 12. 2016
InfoPreselili smo se na novo lokacijo!
InfoMoč LED žarnic – svetilk
InfoIzkoristek svetilke – optični izkoristek
InfoLumen (svetlobna moč)
 
Zanesljiv Trgovec
O zasebnosti in varovanju informacij
Politika varovanja osebnih podatkov

Sylux d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek registracijskega formularja v spletna trgovini, skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilniku o varstvu osebnih podatkov in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene, kot izključno za uspešno izvajanje storitve dostave blaga naročenega v spletni trgovini.
 • Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršen koli način.
 • Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen če tako zahteva zakon.
 • Nikoli vam ne bomo pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil.
 • Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katere koli naše e-pošte.
Splošno

Uporabniki spletne trgovine so lahko fizične ali pravne osebe, pri čemer se, po Zakonu o varstvu osebnih podatkov, samo podatki fizičnih oseb štejejo za osebne podatke.

Ker obstajajo na spletni strani nekatere povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem Sylux d.o.o., ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju registracijskega formularja Sylux Spletne trgovine.

V primeru sprememb, potrebnih dopolnitev ali napačnih osebnih podatkov kot tudi podatkov pravnih oseb, lahko uporabniki Sylux Spletne trgovine preverijo in po potrebi spremenijo oziroma dopolnijo svoje podatke, vnesene ob registraciji v. Gumb za "Pregled in urejanje osebnih nastavitev" se pojavi ob uspešno izvedeni prijavi.

Vaša privolitev za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

Z registracijo v Sylux Spletni trgovini se uporabnik - fizična oseba:
 • strinjam s splošnimi določili Sylux spletne trgovine,
 • dovoljujem podjetju Sylux d.o.o., da vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje osebne podatke v svojih zbirkah osebnih podatkov in druge podatke o meni kot uporabniku Sylux spletne trgovine, na način in v namene, opisane v nadaljevanju,
 • izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadarkoli zahtevam, da podjetje Sylux, d.o.o. preneha uporabljati moje osebne podatke za namen neposrednega trženja in preneha pošiljati informacijska gradiva.
(1. alineja velja v celoti tudi za uporabnike, ki so pravne osebe, analogno pa tudi 2. in 3. alineja prejšnjega odstavka.)

Piškotki (Cookies)

Kaj so piškotki?
Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Spletna trgovina uporabljajo piškotke za shranjevanje naslednjih podatkov: čas, ko ste se zadnjič prijavili, vaše uporabniško ime in geslo. Ti piškotki so shranjeni na vašem trdem disku. Njihov namen ni slediti vašim potezam, temveč zgolj povečati vaše zmožnosti za uporabo spletne trgovine. Če na brskalniku nimate cookijev, ne boste mogli izkoristiti številnih možnosti, ki bi vam sicer prihranile čas. Vendar pa po drugi strani predstavljajo tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost kasnejšega usmerjenega oglaševanja. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljalcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Na ta način se lahko izve marsikaj o strojni opremi vašega računalnika in uporabi interneta. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja zapisanega v naslovni vrstici.

1. Piškotki spletne strani www.internetnatrgovina.com
osCsid - Podatki o prijavi - Velja do: Ko se seja brskanja konča

2. Piškotki zunanjih spletnih strani /servisov (piškotki tretjih)
_utma - Statistika ogledov spletne strani - Velja do: 2 leti - Google Analytics
_utmb - Statistika ogledov spletne strani - Velja do: 30 minut - Google Analytics
_utmc - Statistika ogledov spletne strani - Velja do: Ko se seja brskanja konča - Google Analytics
_utmz - Statistika ogledov spletne strani - Velja do: 6 mesecev - Google Analytics

Registracija in preklic registracije

Uporabnik Sylux spletne trgovine se lahko registrira na strani http://trgovina.sylux.si/ s klikom na Moj račun. V novem oknu se pojavi gumba za registracvijo uporabnika. Uporabnik začne z izpolnjevanjem osebnih nastavitev, kjer v prvem delu vpišete osebne podatke oziroma podatke o pravni osebi. Obvezni podatki so nujno potrebni za izvajanje storitve dostave blaga na dom in so označeni z zvezdico.

Z uspešno registracijo lahko kupec izvaja nakupe ter prejema informacije o trenutnih akcijah (če je to željo izrazil ob registraciji). Uporabnik lahko prejema informacije o trenutnih akcijah preko elektronske pošte. V primeru, da uporabnik ne želi posredovati kateregakoli obveznega podatka, ne bo mogel uspešno dokončati prijave in posledično ne bo mogel izvajati nakupe v Sylux Spletni trgovini. Preklic registracije Uporabnik lahko v vsakem trenutku prekliče svojo registracijo iz baze Sylux spletne trgovine. To stori tako, da pošlje elektronsko sporočilo na elektronski naslov sylux@sylux.si.

Razlika med registracijo in prijavo

Registracija pomeni samo prvi vpis v bazo podatkov, kjer uporabnik vpiše zahtevane podatke (uporabniško ime, geslo, potrditev gesla, ime, priimek, …), ki so predpogoj za izvedbo nakupa. Prijava pomeni, da so vsi potrebni podatki že vpisani v bazo in je potrebno za vsak nadaljnji nakup vpisati le uporabniško ime in geslo, ki si ga je kupec sam izbral ob registraciji.

Namen zbiranja in hranjenje osebnih podatkov Namen zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov pravnih oseb in osebnih podatkov fizičnih oseb so:
 • olajšanje nakupovanja kupcem, saj jim ni treba pri vsakem nakupu vnašati osebne podatke, ki so potrebni za uspešno dostavo naročenih izdelkov na lokacijo uporabnika - kupca,
 • reševanje morebitnih težav pri samem naročilu in dostavi izdelkov,
 • analiza podatkov za tržne raziskave.
Zaradi morebitnih zlorab podatkov pravnih oseb in osebnih podatkov fizičnih oseb s strani tretjih oseb, ob prvem naročilu uporabnika - kupca pokličemo po telefonu. Podatke pravnih oseb in osebne podatke fizičnih oseb hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov ali na podlagi preklica registracije, se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Uporabniki osebnih podatkov fizičnih oseb in odgovorna oseba

Uporabniki podatkov so administrator, skrbnik Sylux spletne trgovine ter odgovorni za dostavo naročenih izdelkov v Sylux spletni trgovini. Na vprašanja o zaupnosti vaših podatkov, načinu zbiranja in uporabe podatkov ali želje po dodatnih informacijah, vam bo odgovorila odgovorna oseba za upravljanje s podatki registriranih uporabnikov Sylux spletne trgovine:

Sylux d.o.o.
Danijel Budna
Tržaška cesta 23,
2000 Maribor, Slovenija
Tel.: 386-2-300 11 04
E-pošta:danijel.budna@sylux.si
Nadaljuj
Iz naše ponudbe več
Solarna senzorska svetilka LED SOLAR-3 3.8W 400lm
Detektor ogljikovega monoksida CO 618
LED vgradna svetilka 1,2W DORA J01
Svetilka namizna CIRRUS 15LED SMD 4,5W 400lm črna
Dušilka elektronska ELXc 154.864 M10 1x 54 W - T5 188142
LED vgradna svetilka TAXI LED9KW WH-C/M
Svetilka stoječa LED 2x3W DARSA EL-235B
Senzor stikalo SHAKE ON/OF 230V 500W 5A OCR
Napajalnik za LED CV 24V 35W IP67 PVC
LED svetilka stropna LEGGERO PL-2 59W 3880lm 4000K alu
Informacije več
Kdo smo
Kako do nas?
Pomoč in informacije
Načini plačila, cene
Dostava in vračila
Reklamacije
O zasebnosti
Pogoji uporabe
Kazalo strani
Priporočamo
Pišite nam

Pridržujemo si pravico do napak, vse slike so simbolične.
Powered by osCommerce